Clublife

Eindeloos wachten op wind en golven...een niet onbekend fenomeen voor menig surfer. Frustrerend maar tegelijk een deel van de magie die ons naar meer doet snakken. Verslavend? Nou en of maar dan wel zonder gevaar voor lichaam en geest. Integendeel!

Het is juist dat gevoel dat ons keer op keer samenbrengt om te kunnen genieten van schone energiebronnen als zon, wind en en golven.

Onze fantastische faciliteiten voegen daar enkel maar superlatieven aan toe...eigenlijk zijn we allemaal met ons gat in de boter gevallen!

Leden van Surfclub Windekind genieten een kalenderjaar lang fun en voordeel. Met behulp van je badge is de club namelijk 365 dagen per jaar toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.

Ons actief seizoen komt met de Paasvakantie op gang waar we de focus leggen op een leuk en gevarieerd aanbod aan activiteiten tijdens de weekends en feestdagen.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus geven we volle gas! Onze leden kunnen dan dagelijks profiteren van een eclectische mix aan georganiseerde watersport- en strandactiviteiten voor jong en oud. Beachvolleybaltornooitjes, windsurfclinics, Runsupyoga, materiaal testevents, giant SUP races, powerkite initiaties, slackline sessies zijn slechts een greep van wat wij tijdens de zomervakantie voor onze leden in petto hebben. Hou hiervoor vanaf begin juli onze weekprogramma’s in de gaten via de nieuwsbrief of via de facebookpagina!

Ons najaar loopt tot aan de herfstvakantie. Eveneens hier ligt de focus op actieve weekends rond watersport.

In de winter (november-maart) valt onze werking terug op een barwerking tijdens de weekends.

Windekids

De toekomst van onze blauwe planeet ligt in de handen van de jeugd! We kunnen er dus maar beter voor zorgen dat ze gezond en wel aan startlijn van de university of life staan.

=> Meer info

Windeclinics

Samen sporten en samen beter worden, dat is de basis van elke sportclub. Wij doen er graag nog een schepje bovenop door er regelmatig een leer- en sfeerrijke clinic aan toe te voegen.

=> Meer info

Trainingsgroepen

Eens de Windekids ontgroeit is de favoriete surfsport van uw spruit een feit. Om jongeren sport specifiek intenser te begeleiden en talenten verder te laten ontplooien organiseren...

=> Meer info

Events

Van de Belgische Kampioenschappen wind- en kitesurfen tot de grootste strandopruimactie van het land....Surfclub Windekind staat alles behalve aan de kant!

=> Meer info


 
 
 

Kite

Leer kitesurfen onder deskundige begeleiding van IKO instructeurs of huur de nieuwste RRD kitestuff.

> Ontdek ons aanbod!

Windsurf

Ontdek deze uitdagende en sensationele surfsport met levenslang watersportplezier!

> Ontdek ons aanbod!

Surf

Golfsurfen, de moeder van alle boardsporten!

> Ontdek ons aanbod!

Sup

Sup staat voor Stand Up Paddling en is de laatste trend in watersportland.

> Ontdek ons aanbod!

 
 
 

Facebook News

10/12/2018

2.0 conditions yesterday at the surfclub???????????????? #windsurfing #kitesurfing #superrookie #startyoung #oostduinkerke @...

+ Meer

09/12/2018

More action today!#kitesurfing #windsurfing #oostduinkerke

+ Meer

09/12/2018

Full power yesterday! #wintersessions #oostduinkerke #surfclubwindekind #windsurfing #kitesurfing @ Surfclub Windekind

+ Meer

08/12/2018

Bedankt voor je bezoekje Windesint (2/12) en tot volgend jaar!

+ Meer

08/12/2018

Wintertime action???????????? #kitesurfing #windsurfing

+ Meer

08/12/2018

Always make sure you are equipped with a knife during wintersessions. #kitesafe #wintersessions #kitesurfing #oostduinkerke @...

+ Meer

newsletter

Registreer nu om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en de komende evenementen!

Naam
Voornaam
Email
Geslacht Man Vrouw
Taal Nederlands Français