Roberto Ricci Designs

Veel surfers kennen het merk RRD maar minder kennen Roberto Ricci, de man achter het merk. Roberto is een energetisch en gepassioneerde Italiaan uit Toscanië die er in twintig jaar tijd in slaagde Roberto Ricci Designs of kortweg RRD uit te bouwen tot één van de meest complete en internationaal gerenommeerde surfmerken. Tijdens de wilde jaren tachtig, ook wel de ‘golden age of windsurfing’ genoemd, genoot de Italiaan ten volle van alle geneugten des levens als professioneel windsurfer, boardshaper en beach bum. Een uitslaande brand in zijn shape atelier dat bijna ook het aanpalende ouderlijke huis in de as legde was een tipping-point voor Roberto. De daaropvolgende dag begon hij ‘serieus’ aan de uitbouw van RRD zoals we het vandaag kennen.

De brand ID steunt op een ludieke samenstelling ‘perf-romance, oftewel waar schoonheid en performantie elkaar tegenkomen. Een succesvolle cocktail blijkt na 20 jaar van gestage maar consistente groei in de sector. Bovendien mogen ze zichzelf vandaag ook het meest complete merk in business noemen die zowel windsurfers, suppers, kitesurfers als golfsurfers van kop tot teen kan voorzien van hardware en accessoires om hun favoriete sport uit te oefenen.

Het is dan ook niet zonder trots dat wij mogen aankondigen dat Surfclub Windekind sinds 2015 officieel is gaan samenwerken met RRD. Concreet wil dat zeggen dat wij de komende jaren samen gaan investeren in een variëteit aan surfmateriaal om ledenactiviteiten, verhuring en events te organiseren gelinkt aan het merk. Naast de inflatable sups die al enkele seizoenen surfplezier garanderen konden we in 2015 vijf nieuwe windsurfboards en 10 complete tuigages introduceren. In 2016 doen we er nog eens 3 windsurfboards en spiksplinternieuwe kitestuff bovenop!

Let the good times begin!


 
 
 

Kite

Leer kitesurfen onder deskundige begeleiding van IKO instructeurs of huur de nieuwste RRD kitestuff.

> Ontdek ons aanbod!

Windsurf

Ontdek deze uitdagende en sensationele surfsport met levenslang watersportplezier!

> Ontdek ons aanbod!

Surf

Golfsurfen, de moeder van alle boardsporten!

> Ontdek ons aanbod!

Sup

Sup staat voor Stand Up Paddling en is de laatste trend in watersportland.

> Ontdek ons aanbod!

 
 
 

Facebook News

18/10/2017

Al drie Windekind-deelnemers momenteel!

+ Meer

17/10/2017

Proficiat Capricorn Film Group met deze mooie docu over de paardenvissers van Oostduinkerke. Check it out!

+ Meer

13/10/2017

Windekind Goes Fit In Pink op 21 oktober!

+ Meer

10/10/2017

Groms from the west are the best!!! Congratulations with winning the Battle of the groms #westcoastgroms @jadeliers @margotliers...

+ Meer

10/10/2017

Zomerkledij ligt toch nog niet te ver weg?

+ Meer

09/10/2017

Wow! Jade en Margot Liers kapen de eerste 2 plaatsen bij de dames weg op de Battle of the Groms 2017 Interclub Wedstrijd. De...

+ Meer

newsletter

Registreer nu om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en de komende evenementen!

Naam
Voornaam
Email
Geslacht Man Vrouw
Taal Nederlands Français