Storage reglement

REGLEMENT VOOR OPSLAG SURFMATERIAAL

Surfclub Windekind telt momenteel 96 afsluitbare kooien voor opberging windsurf/kitesurf/golfsurfmateriaal. De vraag overstijgt het aanbod in grote mate dus gelieve kennis te nemen van onderstaand reglement zodat we zoveel mogelijk actieve leden kunnen gebruik laten maken van deze service!

1. Alle geborgen materiaal moet door de toegetreden leden beveiligd worden tegen diefstal. Het bestuur van de Club kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden bij eventuele diefstal of schade. De bergingen/kooien moeten steeds gesloten worden. De laatste persoon die deze ruimte gebruikt moet ook de volledige ruimte afsluiten (lichten doven + garagepoort en deur toe).

2. Respecteer het materiaal van de club, bewaak ook je eigen materiaal en laat het nooit zomaar rondslingeren. Bij vandalisme of diefstal riskeert men uitsluiting uit de club.

3. Het onderverhuren van kooien of onderlinge overdracht van kooien is ten strengste verboden. Het opslaan van materiaal van andere leden is enkel toegestaan wanneer dit een tijdelijk karakter kent. Het geeft de 'gast' echter in geen enkel geval voorrangsrecht om de kooi over te nemen wanneer de oorspronkelijke huurder zijn kooi opzegt. Vrijgekomen kooien worden enkel en alleen door het bestuur van Surfclub Windekind toegewezen aan de persoon die het langst op de wachtlijst staat.

4. De kooien zijn enkel bedoeld voor opslag van windsurf-, kitesurf en golfsurfmateriaal van leden en mogen niet als strandcabine gebruikt worden.

5. De kooihuurder zelf is verantwoordelijk voor orde en netheid binnen, maar ook voor zijn/haar kooi. De volledige kooiruimte wordt structureel onderhouden door Surfclub Windekind en daar horen onderhoudswerkzaamheden bij. Het bestuur van Surfclub Windekind kan ten alle tijden vragen aan de huurders om in functie hiervan hun kooi tijdelijk te ontruimen. In geen geval worden bijgevolg huurgelden (gedeeltelijk) terugbetaald.

6. Een aanvraag doen als kooihuurder doe je door een mail te sturen naar sven@surfclub-windekind.be. Jaarlijks op één maart updaten wij de kooihuurders en weten wij hoeveel kooien er zijn vrijgekomen. Deze kooien worden dan toegewezen aan actieve leden die het langst op de wachtlijst staan. Vanaf 1 maart is plattegrond van de kooienruimte met vermelding van kooihuurders alsook de wachtlijst publiek beschikbaar op locatie.

7. Surfclub Windekind beschikt over 3 formaten kooien met volgende huurprijzen:
- kleine kooi (50x80cm): kiters
- normale kooi (80x80cm): kiters/windsurfers
- grote kooi (100x80cm): enkel windsurfers

8. De huurgelden van de kooien dienen ten laatste op 28 februari op de rekening van Surfclub Windekind te staan. De huurgelden die op 1 maart niet op de rekening staan, worden als vrijgekomen beschouwd en bijgevolg ook vrijgegeven aan nieuwe huurders.  

9. In functie van meer transparantie hebben we de huurgelden voor de kooien uit het online betaalsysteem gehaald. Huurgeld betaal je dus dit seizoen gewoon via bankoverschrijving op het rekeningnummer van surfclub Windekind (BE43 4763 1782 1101) met als mededeling je naam + kooinummer. Je lidmaatschap betaal je echter nog steeds via ons online betaalsysteem.

10. Het bestuur van Surfclub Windekind behoud zich het recht om ten alle tijden kooihuurders hun kooi te ontzeggen bij overtreding of niet naleven van één van bovenstaande artikelen. De storting van de kooihuurgelden geldt eveneens als een akkoordverklaring met het huidige kooireglement.


Het bestuur van Surfclub Windekind


 
 
 

Kite

Leer kitesurfen onder deskundige begeleiding van IKO instructeurs of huur de nieuwste RRD kitestuff.

> Ontdek ons aanbod!

Windsurf

Ontdek deze uitdagende en sensationele surfsport met levenslang watersportplezier!

> Ontdek ons aanbod!

Surf

Golfsurfen, de moeder van alle boardsporten!

> Ontdek ons aanbod!

Sup

Sup staat voor Stand Up Paddling en is de laatste trend in watersportland.

> Ontdek ons aanbod!

 
 
 

Facebook News

10/12/2018

2.0 conditions yesterday at the surfclub???????????????? #windsurfing #kitesurfing #superrookie #startyoung #oostduinkerke @...

+ Meer

09/12/2018

More action today!#kitesurfing #windsurfing #oostduinkerke

+ Meer

09/12/2018

Full power yesterday! #wintersessions #oostduinkerke #surfclubwindekind #windsurfing #kitesurfing @ Surfclub Windekind

+ Meer

08/12/2018

Bedankt voor je bezoekje Windesint (2/12) en tot volgend jaar!

+ Meer

08/12/2018

Wintertime action???????????? #kitesurfing #windsurfing

+ Meer

08/12/2018

Always make sure you are equipped with a knife during wintersessions. #kitesafe #wintersessions #kitesurfing #oostduinkerke @...

+ Meer

newsletter

Registreer nu om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en de komende evenementen!

Naam
Voornaam
Email
Geslacht Man Vrouw
Taal Nederlands Français