COVID19 UPDATES

 
Update 1 mei 14u
De nationale veiligheidsraad besliste op 24 april dat vanaf fase 1, die ingaat op 4 mei, de toegelaten sportieve activiteiten worden uitbreid naar "outdoor sporten met maximum 2 personen of met meer indien wonend onder hetzelfde dak.
 
Zoals verwacht ontvingen we als club sindsdien heel wat praktische vragen van leden en andere watersporters. De komende dagen hopen we, via een verduidelijking van de federale beslissingen naar het Vlaamse maar vooral ook het lokale niveau, onze watersporters verder te kunnen informeren.
Aangezien er heel wat voorwaarden worden opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad en omdat we graag iedereen de kans willen geven om te kunnen watersporten, zullen we de heropening in fases organiseren. Deze fases zijn er in het kader van de volksgezondheid en worden ons opgelegd, dus respecteer deze alsjeblieft en gebruik je gezond verstand!
Update 3 mei om 23u30

Na een periode van grote onduidelijkheid mogen wij na overleg met de gemeente Koksijde, ons bestuur en de watersportfederatie WWSV opnieuw onze favoriete watersport beoefenen, enkel onder strikt geldende voorwaarden! Gelieve deze dan ook zo strikt mogelijk op te volgen. Hieronder de richtlijnen voor fase 1a: (4 mei tot 10 mei)

 

In de Ministeriële Besluiten wordt geen concrete beperking van de afstand opgelegd. Voor sommige watersportdisciplines is er enkel de mogelijkheid om deze aan zee te beoefenen en is er geen ander alternatief, vandaar dat wij dit als een redelijke verplaatsing beschouwen.

Update 4 mei om 13u

Testfase registratie is afgelopen nu. Vanaf nu is het wachten op het centrale registratiesysteem van WWSV dat ten laatste morgenochtend LIVE gaat. Bedankt voor jullie begrip en geduld. 

Update 4 mei om 22u41

Je watersportsessie aan onze club registreren kan nu via https://ikwatersport.be/clubs/41

Update 13 mei 15u

De clubtrainingen met coach en een maximum van 20 personen mogen vanaf maandag 18 mei opnieuw worden opgestart mits het in acht nemen van de gekende hygiënische maatregelen.

Voor onze club wil dat zeggen dat we dan volgende activiteiten opnieuw kunnen opstarten:

woensdag 20 mei 14u.: Windekids

vrijdag 22 mei 17u30: Windekind Freeriders

zaterdag 23 mei 10u: Windegroms

zaterdag 23 mei 10u: Windekind kiteteam

zondag 24 mei 10u.: Rookieriders Spaarbekken

De perslucht en water voor afspoelen van surfmateriaal zal vanaf vandaag opnieuw actief zijn. Gelieve voor en na gebruik de gepaste handhygiëne toe te passen. 

Over het gebruik van kleedkamers en douches bestaat nog geen duidelijkheid op dit moment dus blijven deze tot nader order gesloten. 

Een eerstvolgende structurele versoepeling zal niet voor 8 juni zijn.

Update 8 juni 

Heropening horeca.

Update 1 juli

Heropening kleedkamers/douches onder voorwaarden:

max 3 personen tegelijk binnen bij de mannen.

max 2 personen tegelijk binnen bij de vrouwen.

Niets laten liggen maw. enkel gebruiken om je om te kleden en te douchen.

Update 25 juli:

Door de heropflakkering van covid19 gelden vanaf vandaag opnieuw verstrengde maatregelen. Gelieve deze te respecteren aub.

 

1. douches en kleedkamers zijn vanaf vandaag opnieuw gesloten. Omkleden kan buiten in het omkleedhokje naast het afspoelterras.

2. Het dragen van een mondmasker is vanaf vandaag verplicht  op het grondgebied van Surfclub Windekind. Het dragen van een masker tijdens het sporten in water en wind hoeft niet. Alsook wanneer met zittend consumeert. 

3. Iedere bezoeker het horecagedeelte zal zich verplicht moeten registreren. Wij voorzien hiervoor een registratietafel aan de ingang.

4. Hou voldoende afstand van elkaar! Alleen binnen de kamp- of sportbubbel kan hiervan afgeweken worden.

Verplicht gebruik van de 'ontsmettingspalen' bij het betreden van de gebouwen en toiletten, laat onze club geen broeihaard zijn van het virus.

5. materiaal huren is WEL mogelijk voor leden en niet-leden!

Wij danken iedereen voor de correcte opvolging van deze verstrengde maatregelen!

Het Bestuur van Surfclub Windekind
ONZE LOCATIE

Adres: Zuidenwindhelling 1

8670 Oostduinkerke (Groenendijk)

Phone: +32 (0)58 23 19 19

Email:  info@surfclub-windekind.be

OPENINGSUREN

SURFERSBAR

oktober tot met maart:

zaterdag en zondag vanaf 13u.

april tot en met september:

maandag, dinsdag,

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13u.

zaterdag en zondag vanaf 11u.

juli en augustus:

dagelijks vanaf 10u.

 

VERHUURCENTER 

april tot en met september:

maandag en dinsdag gesloten 

woensdag, donderdag en vrijdag: 13u -18u

zaterdag en zondag:  11u-18u

In juli en augustus:

elke dag open van 10u tot 18u

HELP
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Surfclub Windekind vzw.