za 17 aug. | Surfclub Windekind

Grom Push & Surf Competition

Grom Push and Surf contest is een laagdrempelige surf (shortboard of softtop) competitie voor de allerkleinsten en iets grotere groms met als doel om in een ontspannen en leuke sfeer kennis te maken met een wedstrijd.
Registration is Closed
Grom Push & Surf Competition

Tijd en locatie

17 aug. 2019 10:00 – 25 aug. 2019 18:00
Surfclub Windekind, Zuidenwindhelling 1, Koksijde, België

Over het evenement

Grom Push and Surf contest is een laagdrempelige surf (shortboard of softtop) competitie voor de allerkleinsten en iets grotere groms met als doel om in een ontspannen en leuke sfeer kennis te maken met een wedstrijd. Een ervaren jury zal niet alleen punten toekennen tijdens het surfen maar zal van iedere deelnemer de beste surf foto uitkiezen (minstens 2 fotografen zullen tijdens het evenement voor het nodige beeldmateriaal zorgen). Bij de categorie U8 en U10 is het toegestaan om zelf een begeleider mee te brengen om te helpen de kids in een mooie golf te duwen.

We werken met volgende categorieën :

U8 / U10 / U12 / U14 / U16 / U 18

LOCATIE:

Surfclub Windekind, Zuidenwindhelling 1 8670 Oostduinkerke

WAITING PERIOD *:

17/18 aug en 23/24 aug *Twee dagen voor elk wedstrijdweekend kom je via de Belgische Surf Federatie pagina en FB surfclubwindekind pagina te weten of er golven op het menu staan, en of de GPAS het komende weekend kan doorgaan. (rond 20h in de avond)

INSCHRIJVEN:

kan via de BSF event kalender Het inschrijfgeld van 15 € is op de dag van de wedstrijd ter plaatse te betalen. In het inschrijfgeld zit een mooie prijs voor iedereen, drankbonnetje en een bonnetje voor een belegd broodje + een wafel.

WIE IS ER AL INGESCHREVEN?

Dat zie je door het event aan te klikken op de BSF eventpagina. Boven de knop inschrijven zie je de lijst

Meer info volgt asap!

Deel dit evenement