FAQ

Frequently asked questions

Ik wil graag mijn materiaal opslaan in het clubhuis


Onze club heeft 96 kooien voor opslag van privé surfmateriaal. De vraag overstijgt ruimschoots het aanbod dus wij kunnen helaas altijd tegemoedkomen. Aan de hand van de wachtlijst kent het bestuur van de club jaarlijks de vrijgekomen kooien toe aan nieuwe huurders. Leden die graag op de wachtlijst willen komen om in aanmerking te komen voor een kooi sturen een mail naar info@surfclub-windekind.be
Ik ben lid van een andere watersportvereniging in Koksijde, ben ik dan ook lid van Windekind?


Neen maar je bent wel van harte welkome op onze club. Indien je bij ons van een barkorting wil profiteren vertoon je je lidkaart van de andere club(SYCOD, KYC). Geen lidkaart=geen korting!
Ik heb mijn clubbandje niet bij, hoe geraak ik binnen?


Je clubbandje is je toegangsbewijs/sleutel tot de club en de bijhorende ledenvoordelen. Het clubpersoneel kan uitzonderlijk (bv. de deur naar de kleedkamers openen) maar dit behoort in principe niet tot hun takenpakket. Probeer er dus een goede gewoonte van te maken om altijd je bandje mee te nemen wanneer je naar Windekind komt.
Ik ben lid van Surfclub Windekind en wil graag een vriend of vriendin die geen lid is mee laten genieten van één van de voordelen, kan dit?


De ledenzone met kleedkamers/douches is enkel toegankelijk voor leden van de club of deelnemers aan groepsactiviteiten/scholing/camps. Tenzij toestemming van de beachmaster of manager is gebruik hiervan verboden. De ledenkorting aan de bar is enkel voor leden die in ons ledenbestand staan. Goeie vrienden, andere familieleden of verre afstammelingen die niet in het ledenbestand staan, kunnen hier dus niet van profiteren.

ONZE LOCATIE

Adres: Zuidenwindhelling 1

8670 Oostduinkerke (Groenendijk)

Phone: +32 (0)58 23 19 19

Email:  info@surfclub-windekind.be

OPENINGSUREN

SURFERSBAR

oktober tot met maart:

zaterdag en zondag vanaf 13u.

april tot en met september:

maandag, dinsdag,

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13u.

zaterdag en zondag vanaf 11u.

juli en augustus:

dagelijks vanaf 10u.

 

VERHUURCENTER 

april tot en met september:

maandag en dinsdag gesloten 

woensdag, donderdag en vrijdag: 13u -18u

zaterdag en zondag:  11u-18u

In juli en augustus:

elke dag open van 10u tot 18u

HELP
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Surfclub Windekind vzw.