duotone (12).png
WATERSPORTCLUB & CENTER IN OOSTDUINKERKE - BELGIË 

SURFCLUB   WINDEKIND

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

CAMPS

HEB JE EEN VRAAG OVER ONZE CAMPS? CONSULTEER DAN EERST DEZE FAQ, MISSCHIEN STAAT HET ANTWOORD HIER TUSSEN.

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen surfen om deel te kunnen nemen aan de camps?


Watersportervaring is niet vereist. Je moet wel kunnen zwemmen. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze monitoren. Beginners krijgen een basisopleiding en de meer ervaren surfers krijgen meer aangepaste lessen.
Ik wil samen met met vriend(in) in de groep zitten. Kan dat??


Jazeker! Er wordt binnen de campformule gewerkt in groepen van maximum 10 campers, deze groepen worden opgedeeld ifv. van leeftijd en ervaring. Elke groep heeft een eigen instructeur. De groepjes worden gemaakt op de eerste dag van het kamp. Wanneer je graag zeker met een andere deelnemer in de groep wil zitten kan je dit ons al meegeven bij je boeking in de slaatste stap (Order Summery). Opgelet: Deelnemers van Surf Discovery kunnen niet gemixed worden met deelnemers van Surf Experience.
Hoe boek in online een camp?


1. surf naar: www.surfclub-windekind.be/camps 2. Kies je camp naar keuze door op de correponderende foto te klikken. 3. Je bent nu op de 'product details' pagina van ons reserveringssysteem. Op deze pagina geef je eerst het aantal deelnemers in waarvoor je wil boeken (1) en achtereenvolgens klik je op Check availability (2). 4. Op de volgende pagina kies je uit de drop-down lijst de gewenste week (3) en achtereenvolgens klik je op continue (4). 5. Op de volgende pagina vul je de gevraagde personalia in van alle deelnemers die je wil inschrijven. Enkel leden van surfclub Windekind hebben recht op 10 euro korting (7). 6. Op de volgende pagina geef je de 'billing info' in (8). De velden arrival/departure dates mag je open laten. Indien je ons nog iets wil meegeven over één van de in te schrijven deelnemers kan je dat hier doen (9). Kies achtereenvolgens de gewenste betaalmethode (10). Bancontact zal als derde betaaloptie beschikbaar zijn vanaf 11 februari 2021. Vink de terms of sales conditions aan (11) en klikken achtereenvolgens op betalen. Je wordt dan achtereenvolgens uitgenodigd om je betaalgegevens in te voeren. Wanneer je betaling is geslaagd zal je een boeking confirmatie ontvangen via email. Dit is een automatisch gegenereerd bericht dus het kan zijn dat deze terug te vinden is in je SPAM postvak. Indien je problemen ondervindt bij het boeken, aarzel niet ons te contacteren.
Hoe weet ik of er nog beschikbaarheid is voor een camp?


Er zijn twintig beschikbare plaatsen per campformule per week. Vul het aantal te reserveren plaatsen in bij de eerste stap van het boekingsproces en wanneer de voorraad vrije plaatsen dit toelaat, zal je het boekingsproces verder kunnen doorlopen. Anders zal het systeem je een melding geven dat er geen beschikbaarheid meer is.
Kan ik een camp annuleren?


Dat kan! Hier zijn onze annulatievoorwaarden voor onze surfcamps:
– Annulatie bij ongeschiktheid om medische redenen (verplicht overmaken van medisch attest) tot 1 maand voor aanvang van het camp: 80% terugbetaald.
– Annulatie bij ongeschiktheid om medische redenen (verplicht overmaken van medisch attest) minder dan 1 maand voor aanvang van het camp: 60% terugbetaald.
Is er een wachtlijst wanneer er een camp volzet is?


Ja die is er! Stuur ons een mail met de namen, leeftijden en de gewenste data. Wij contacteren je vrijblijvend vanaf er opnieuw beschikbaarheid is voor de gekozen week.
Kan ik na boeking nog veranderen van week?


In principe wel (mits beschikbaarheid). Contacteer ons daarvoor en wij bekijken wat mogelijk is.
Wat is er inbegrepen in de camps?


Onze campformules SURF DISCOVERY & SURF EXPERIENCE omvatten: - Dagelijks minimum 4 uur activiteiten. - Gebruik van al het (water)sport materiaal. - Gebruik van wetsuits - Warme lunch over de middag (soep + warme maaltijd) aangevuld met een Vieruurtje op het einde van elke dag. - Gebruik van de infrastructuur van Surfclub Windekind met kleedkamers en douches (indien de Covid19 maatregelen die toelaten). Onze catering wordt voorzien door Traiteur Caroline uit Nieuwpoort. Wij voorzien gratis (niet bruisend) water a volenté voor de campers. Indien gewenst kunnen ze drankjes bestellen aan de bar van surfclub Windekind tegen betaling. Voorbeeld dagplanning: 09u30: Onthaal
10u: Start van de activiteiten
12u: Lunchpauze
13u30: Start van de activiteiten
16u: Einde activiteiten
Kan ik een fiscaal attest krijgen?


Je kan tegemoedkoming van uw ziekenfonds krijgen voor het camp. Ook een fiscaal attest is mogelijk (voor kinderen tem 11 jaar). Breng zelf de ingevulde documenten mee op de eerste dag van het kamp voor ondertekening en stempel. Deze documenten kunnen enkel op de club afgestempeld en ondertekend worden. Voor het in orde brengen van attesten via de post/mail wordt een administratieve kost van 10 euro in rekening gebracht.
Ik ben ingeschreven voor een camp maar heb nog geen verdere info ontvangen. Wanneer krijg ik die info?


Enkele weken voor de start van je camp krijg je van ons een email met de laatste praktische info mbt. je camp.
Wat als wij als organisatie het camp moeten annuleren omwille van Covid19?


Wij betalen dan het volledige bedrag terug van het tegoed aan resterende dagen. bv. Wij zijn door een Covid19 besmetting genoodzaakt om onze activiteiten te staken vanaf een woensdag. Dan betalen wij 144 euro terug van de 240 euro.

ONZE LOCATIE

Adres: Zuidenwindhelling 1

8670 Oostduinkerke (Groenendijk)

Phone: +32 (0)58 23 19 19

Email:  info@surfclub-windekind.be

OPENINGSUREN

SURFERSBAR

oktober tot met maart:

zaterdag en zondag vanaf 13u.

april tot en met september:

maandag, dinsdag,

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13u.

zaterdag en zondag vanaf 11u.

juli en augustus:

dagelijks vanaf 10u.

 

VERHUURCENTER 

april tot en met september:

maandag en dinsdag gesloten 

woensdag, donderdag en vrijdag: 13u -18u

zaterdag en zondag:  11u-18u

In juli en augustus:

elke dag open van 10u tot 18u

HELP
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Surfclub Windekind vzw.