PROEVEN VAN ONZE TROEVEN!

Ontsproten uit een kleine vereniging van gelijkgezinde watersportvrienden is Surfclub Windekind uitgegroeid tot een echte hotspot voor watersportfanaten op het strand van Oostduinkerke. Ontdek hier ons aanbod aan service, activiteiten en events exclusief voor leden.

TARIEVEN 2021

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP: 130 EURO

Betaling via website: 10 EURO korting (automatisch verrekend)

JEUGDLID (-18 JAAR): 85 EURO

Betaling via website: 10 EURO korting (automatisch verrekend)

 

DUOLID (2 personen op zelfde adres): 190 EURO

Betaling via website: 10 EURO korting (automatisch verrekend)

EXTRA FAMILIELID BIJ DUOLID: 30 EURO/15 EURO (-8 JAAR)

GEEN LID IN 2018?: 20 EURO TOETREDINGSGELD PER ADRES

EEN ZEE VAN VOORDEEL VOOR WDK LEDEN

WDK FUN CARD / WDK PRO CARD

Een WKD Fun Card (30 euro) gee leden recht op 10 huurbeurten van 1.15u voor gebruik van onze RRD AIRSUPS, Surfboards en O’Neill wetsuits. Je betaalt dus slechts 3 euro per beurt. Daarnaast is er ook een WDK Pro Card (120 euro) in het leven geroepen. Deze kaart is volledig conform de WDK Fun Card maar dan voor gebruik van onze RRD windsurfboards en tuigages. Deze kaarten geven ons de mogelijkheid om het clubmateriaal regelmatiger te updaten en in topconditie te houden. Meer info en voorwaarden op onze website of op locatie. Ozone kitemateriaal kan gehuurd worden met korting.

 

 JULI EN AUGUSTUS: 62 DAGEN ACTIE

In de zomermaanden juli en augustus gee onze surfclub volle gas! Onze leden kunnen dan dagelijks pro teren van een eclectische mix aan georganiseerde watersport- en strandactiviteiten voor jong en oud. Beachvolleybaltornooitjes, windsurfclinics, SUP tochten, testevents, yoga on the beach, giant SUP races, powerkite initiaties, descentes en slackline sessies zijn slechts een greep van wat wij voor deze zomer voor onze leden in petto hebben. Al onze leden krijgen in de zomermaanden een wekelijkse nieuwsbrief in de digitale brievenbus met daarin een overzicht van onze activiteiten.

 

BARKORTING

Leden van Surfclub Windekind krijgen minimum 15% korting op de volledige menukaart in onze clubbar. Leden kunnen eveneens geld storten op hun barrekening en snel en betalen met hun badge. Deze barkorting is uiteraard strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven aan familieleden en vrienden die geen lid zijn!

 

WDK RESCUE STAND-BY

Onze club voorziet een eigen reddingsvaartuig stand-by tijdens de uren dat de beachmaster actief is (van mei tot oktober). Deze rescue wordt in de maanden juli & augustus bijgestaan door de IKWV redders.

 

VERZEKERING

Al onze leden zijn aangesloten bij Wind & Watersport Vlaanderen en genieten daardoor van een kwalitatieve sportverzekering (Ongevallen en BA). Een korte inhoud van de polis kan je HIER terugvinden 

 

WDK DINNERPARTIES

In het seizoen organiseert onze club op regelmatige basis voordelige diner parties. De perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Data en thema’s worden gecommuniceerd via de nieuwsbrieven en de facebook pagina.

 

365 DAGEN TOEGANG

Leden hebben met hun badge dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang toegang tot de opslagruimte, compressor voor kites, water voor afspoelen materiaal, kleedkamers, douches en toiletten van onze surfclub. Wij adviseren al onze leden om nooit helemaal alleen op het water te gaan.

 

WDK LEDENZONE

Wij voorzien van mei tot oktober een zone op het strand waar leden vrij gebruik kunnen maken van parasols, windschermen, strandstoelen, strandspeelgoed en klein sportmateriaal zoals bodyboards, volleybal, padel, . . .

 

WDK EVENTS

Ook doorheen het jaar organiseert onze club tal van events waar onze leden voordeel uit halen. Clinics, bijscholingen EHBO of kitesafe, testdagen of deelname aan slalomwedstrijdjes op topmateriaal.

 

WDK COMPETITIECLUB

Als sportclub vinden wij deelname aan competitie niet onbelangrijk. Als dank voor jullie engagement en vertegenwoordiging van onze club op het hoogste Belgische niveau betalen wij met plezier de inschrijfgelden terug van Windekind atleten die gedurende het competitiejaar een podiumplaats scoren.

ONZE LOCATIE

Adres: Zuidenwindhelling 1

8670 Oostduinkerke (Groenendijk)

Phone: +32 (0)58 23 19 19

Email:  info@surfclub-windekind.be

OPENINGSUREN

SURFERSBAR

oktober tot met maart:

zaterdag en zondag vanaf 13u.

april tot en met september:

maandag, dinsdag,

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13u.

zaterdag en zondag vanaf 11u.

juli en augustus:

dagelijks vanaf 10u.

 

VERHUURCENTER 

april tot en met september:

maandag en dinsdag gesloten 

woensdag, donderdag en vrijdag: 13u -18u

zaterdag en zondag:  11u-18u

In juli en augustus:

elke dag open van 10u tot 18u

HELP
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2020 by Surfclub Windekind vzw.