top of page
20220813-DSC_9365.jpg

Samen sporten en beter worden, de basis van elke sportclub. Wij doen er graag nog een schepje bovenop door onze leden jaarlijks te triggeren met nieuwe initiatieven die meer time on & by the water garanderen. Van de introductie van nieuwe trends tot het samen verleggen van sportieve grenzen, slechter zal je er in ieder geval niet van worden. De gezellige sfeer krijg je er gratis bovenop.

20220820_MG_3919.jpg

TARIEVEN 2024

 

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP: 155 EURO 

Vroegboekkorting voor 1 februari 2024: €15 

JEUGDLID (-21 JAAR): 90 EURO

DUOLID (2 personen op zelfde adres): 210 EURO

EXTRA FAMILIELID BIJ DUOLID: 35 EURO/20 EURO (-8 JAAR)

OVERTUIGD OM LID TE WORDEN?

KLIK HIER VOOR NIEUWE LEDEN EN VOER DE GEGEVENS IN EN BETAAL ONLINE.

CONTROLEER HIER UW GEGEVENS VOOR HERNIEUWING LIDMAATSCHAP EN VERLENG ONLINE JE LIDMAATSCHAP.

 

Wens je een factuur? Gelieve géén gebruik te maken van ons online systeem en dit via mail te laten weten! 
info@surfclub-windekind.be

IMG_7410.heic

EEN ZEE VAN VOORDEEL VOOR WDK LEDEN

DUOTONE PRO CENTER 

Vanaf 4 mei 2024 openen wij het eerste Duotone Pro Center in de Benelux. Vanaf dan is het mogelijk om een ruim aanbod aan topmateriaal van Duotone te huren. Wij geven ook lessen in kitesurfen, windsurfen en wingfoil. Alle info over DPC Koksijde: www.dpc-koksijde.com

 

 JULI EN AUGUSTUS: 62 DAGEN ACTIE

In de zomermaanden juli en augustus gee onze surfclub volle gas! Onze leden kunnen dan dagelijks pro teren van een eclectische mix aan georganiseerde watersport- en strandactiviteiten voor jong en oud. Safety clinics, foil testdagen, SUP tochten, testevents, yoga on the beach, giant SUP races, powerkite initiaties, descentes zijn slechts een greep van wat wij voor deze zomer voor onze leden in petto hebben. Al onze leden krijgen in de zomermaanden een wekelijkse nieuwsbrief in de digitale brievenbus met daarin een overzicht van onze activiteiten.

 

BARKORTING

Leden van Surfclub Windekind krijgen 20% korting op de bartarieven. Vanaf 2023 wordt de korting enkel toegekend via de betaalkaart. Zo kan je voordeliger blijven consumeren zonder centen op zak. Deze barkorting is uiteraard strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven buiten gezinsverband of aan derden! Jongeren onder 16 jaar kunnen individueel geen rekening openen in de bar en krijgen geen alcohol bedient.

 

WDK RESCUE STAND-BY

Onze club voorziet een eigen reddingsvaartuig stand-by op het strand. Deze rescue wordt in de maanden juli & augustus bijgestaan door de IKWV redders met een bootteam op zee (dagelijks van 10u30 tot 18u30). 

club rescue:

april/mei/juni/sept op zaterdag en zondag van 11u tot 18u

juli en augustus dagelijks van 10u30 tot 18u30u

Meer info en voorwaarden op locatie. 

VERZEKERING

Al onze leden zijn aangesloten bij Wind & Watersport Vlaanderen en genieten daardoor van een kwalitatieve sportverzekering (Ongevallen en BA). Een korte inhoud van de polis kan je HIER terugvinden 

 

WDK DINNERPARTIES

In het seizoen organiseert onze club op regelmatige basis voordelige diner party's. De perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Data en thema’s worden gecommuniceerd via de nieuwsbrieven en de facebook pagina.

 

365 DAGEN TOEGANG

Leden kunnen een polsbandje kopen tegen 5 euro en krijgen zo dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang toegang tot de opslagruimte, compressor voor kites, water voor afspoelen materiaal, kleedkamers, douches en toiletten van onze surfclub. Wij adviseren al onze leden om nooit alleen op het water te gaan.

 

WDK LEDENZONE

Wij voorzien van mei tot oktober een zone op het strand waar leden vrij gebruik kunnen maken van parasols, strandstoelen, strandspeelgoed en klein sportmateriaal zoals ripsurfs, bodyboards, volleybal, . . .

 

WDK EVENTS

Ook doorheen het jaar organiseert onze club tal van events waar onze leden voordeel uit halen. Clinics, bijscholingen EHBO of kitesafe, testdagen of deelname aan slalom wedstrijdjes op topmateriaal.

 

WDK COMPETITIECLUB

Als sportclub vinden wij deelname aan competitie niet onbelangrijk. Als dank voor jullie engagement en vertegenwoordiging van onze club op het hoogste Belgische niveau betalen wij met plezier de inschrijfgelden terug van Windekind atleten die gedurende het competitiejaar een podiumplaats scoren.

bottom of page