top of pageDUOTONE FANATIC
TEST CENTER
OOSTDUINKERKE - BELGIUM

Powered by FLY HIGH SPORTS

WAAROM HUREN? 

Ons Duotone/Fanatic verhuurcentrum biedt een eigentijdse oplossing om de schaarse en kostbare vrije tijd zo kwalitatief mogelijk in te vullen. met andere woorden, geen gezeul meer met materiaal, sneller op't water en keuze uit een ruim aanbod.

TROEVEN

Enkel betalen bij gebruik.

Altijd het nieuwste spul.

Geen transport naar de spot.

Geen opslag van materiaal.

Altijd keuze uit een brede range.

Mogelijkheid om materiaal te testen alvorens het aan te schaffen.

Online te reserveren

OFFICE HOURS

In de zomervakantie zijn wij dagelijks open van 10u tot 20u.*

*Laatste mogelijkheid om iets te huren is dus 19u voor gebruik van SUP, Surf en surfskates en 18u voor gebruik van Windsurf en kitesurf materiaal.

April, mei juni en september zijn wij open van woensdag tot zondag van 11u tot 18u.

TARIEVEN VERHUUR

rental service.jpg

SUP

plakaat container 2023 - juniiiiii.jpg

ONZE ABONNEMENTEN

Een weekje aan zee en zin om dagelijks op het water te zitten? Een lidmaatschap blijft de interessantste formule maar vanaf dit jaar bieden wij ook formules aan voor niet leden:

1. FUN CARD:

De klassieker! 30 euro voor 10 huurmomenten van één uur voor gebruik van Surfboards, SUP boards en surfskates. Deze kaart kan enkel gekocht en gebruikt worden door Windekind leden. Staat je naam niet in onze ledenlijst, dan heb je geen recht om te huren aan deze tarieven.

 

2. RIDE CARD:

Zelfde kaart als hierboven maar dan voor niet-leden.  140 euro voor 10 huurmomenten van één uur voor gebruik van Surfboards +wetsuit, SUP boards + wetsuit en surfskates. Deze kaart kan gekocht worden door iedereen en is enkel geldig tijdens de zomer van 2021 (1 juli tem 31 aug) tijdens de openingsuren van de club.

3. DUOTONE CARD

Wil jij op regelmatige basis gebruik maken van ons Duotone/Fanatic rentalcenter ism. Fly High Sports? Dan is de aanschaf van een Duotone Card de voordeligste oplossing. Deze kaart geeft recht op 10 huurbeurten van 2u

op basis van Full quiver* of 20 keer een zeil/kite/wing of board.

 

*Full Quiver=kite/bar/board/trapeze/wetsuit of Windsurfboard/tuigage/wetsuit/trapeze of Foilwingboard/Wing/wetsuit) 

Deze kaart kost 500 euro. Leden van Surfclub Windekind kunnen deze kaart aankopen aan 320 euro. Let op! Het gebruik van deze kaart is persoonlijk. Leden kunnen dus niet een kaart kopen om achtereenvolgens door te geven aan niet-leden.

 

 

bottom of page