top of page

HANG LOOSE IN OOSTDUINKERKE

Het riante houten clubhuis en de prachtige inplanting in de Oostduinkerkse duinen maken van Surfclub Windekind dé ideale uitvalsbasis aan de westkust om te genieten van de zee, de wind, de golven en de zon!

Cacti

GEOGRAFISCHE TROEVEN

Surfclub Windekind in Oostduinkerke is al meer dan 30 jaar een begrip in de Belgische surfwereld! De spot garandeert surfers ‘easy access’ dankzij de ruime parking (betalend!) aan land als op zee door het ontbreken van golfbrekers.

OPGEPAST!

BETALEND PARKEREN

De parking aan onze surfclub valt onder zone III (paars): In deze straten is er tussen 1 juni en 30 september elke dag betalend parkeren van toepassing. Tussen 1 oktober en 31 mei zullen deze straten enkel betalend zijn tijdens de weekends, op feestdagen en tijdens Vlaamse schoolvakanties. Deze zone richt zich tot langparkeren. Meer info

OPENBAAR VERVOER

Onze club is vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes  bevindt zich op slechts 200 meter van Windekind.

KUSTTRAM

Halte: Oostduinkerke Groenendijk-Bad.

Dienstregeling De Panne -> Knokke-Heist: HIER

Dienstregeling Knokke-Heist -> De Panne: HIER

 

BUS 69:

Halte: Oostduinkerke Groenendijk-Bad

Dienstregeling richting Veurne Ziekenhuis: HIER

Dienstregeling richting Oostende Station: HIER

TREIN:

Station Oostende -> Kusttram richting De Panne 

Station Veurne of Koksijde -> Bus 69

GEMEENTE

KOKSIJDE- OOSTDUINKERKE

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!

Ontdek alle troeven via www.visitkoksijde.be

bottom of page