top of page
20220813-DSC_9365.jpg

TARIEVEN 2023

 

BETAAL JE LIDGELD VOOR 1 MAART 2023 EN PROFITEER VAN EEN EXTRA VOORDEEL VAN 15 EURO (ENKEL OP INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP, JEUGDLID EN DUOLID). DEZE KORTING WORDT AUTOMATISCH IN MINDERING GEBRACHT VAN DE TARIEVEN HIERONDER.

 

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP: 140 EURO

Betaling voor 1 maart 2023 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 155 EURO vanaf 1 maart)

JEUGDLID (-21 JAAR): 75 EURO

Betaling voor 1 maart 2023 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 90 EURO vanaf 1 maart)

 

DUOLID (2 personen op zelfde adres): 195 EURO

Betaling voor 1 maart 2023 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 210 EURO vanaf 1 maart)

EXTRA FAMILIELID BIJ DUOLID: 35 EURO/20 EURO (-8 JAAR)

OVERTUIGD OM LID TE WORDEN?

KLIK HIER VOOR NIEUWE LEDEN EN VOER DE GEGEVENS IN EN BETAAL ONLINE.

CONTROLEER HIER UW GEGEVENS VOOR HERNIEUWING LIDMAATSCHAP EN VERLENG ONLINE JE LIDMAATSCHAP.

IMG_7410.heic

EEN ZEE VAN VOORDEEL VOOR WDK LEDEN

WDK FUN/DUOTONE CARD 

Een WKD Fun Card (30 euro) geeft leden recht op 10 huurbeurten van 1.15u voor gebruik van onze sup boards, surfboards en wetsuits. Je betaalt dus slechts 3 euro per beurt. De Duotone Card is het zelfde principe maar dan voor gebruik van Duotone / Fanatic materiaal. Deze kaarten geven ons de mogelijkheid om het clubmateriaal regelmatiger te updaten en in topconditie te houden. Meer info en voorwaarden op onze website of op locatie. 

 

 JULI EN AUGUSTUS: 62 DAGEN ACTIE

In de zomermaanden juli en augustus gee onze surfclub volle gas! Onze leden kunnen dan dagelijks pro teren van een eclectische mix aan georganiseerde watersport- en strandactiviteiten voor jong en oud. Safety clinics, foil testdagen, SUP tochten, testevents, yoga on the beach, giant SUP races, powerkite initiaties, descentes zijn slechts een greep van wat wij voor deze zomer voor onze leden in petto hebben. Al onze leden krijgen in de zomermaanden een wekelijkse nieuwsbrief in de digitale brievenbus met daarin een overzicht van onze activiteiten.

 

BARKORTING

Leden van Surfclub Windekind krijgen 20% korting op de bartarieven. Vanaf 2023 wordt de korting enkel toegekend via de betaalkaart. Zo kan je voordeliger blijven consumeren zonder centen op zak. Deze barkorting is uiteraard strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven buiten gezinsverband of aan derden! Jongeren onder 16 jaar kunnen individueel geen rekening openen in de bar en krijgen geen alcohol bedient.

 

WDK RESCUE STAND-BY

Onze club voorziet een eigen reddingsvaartuig stand-by op het strand. Deze rescue wordt in de maanden juli & augustus bijgestaan door de IKWV redders met een bootteam op zee (dagelijks van 10u30 tot 18u30). 

club rescue:

april/mei/juni/sept op zaterdag en zondag van 11u tot 18u

juli en augustus dagelijks van 10u tot 20u

Meer info en voorwaarden op locatie. 

VERZEKERING

Al onze leden zijn aangesloten bij Wind & Watersport Vlaanderen en genieten daardoor van een kwalitatieve sportverzekering (Ongevallen en BA). Een korte inhoud van de polis kan je HIER terugvinden 

 

WDK DINNERPARTIES

In het seizoen organiseert onze club op regelmatige basis voordelige diner party's. De perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Data en thema’s worden gecommuniceerd via de nieuwsbrieven en de facebook pagina.

 

365 DAGEN TOEGANG

Leden kunnen een polsbandje kopen tegen 5 euro en krijgen zo dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang toegang tot de opslagruimte, compressor voor kites, water voor afspoelen materiaal, kleedkamers, douches en toiletten van onze surfclub. Wij adviseren al onze leden om nooit alleen op het water te gaan.

 

WDK LEDENZONE

Wij voorzien van mei tot oktober een zone op het strand waar leden vrij gebruik kunnen maken van parasols, windschermen, strandstoelen, strandspeelgoed en klein sportmateriaal zoals ripsurfs, bodyboards, volleybal, . . .

 

WDK EVENTS

Ook doorheen het jaar organiseert onze club tal van events waar onze leden voordeel uit halen. Clinics, bijscholingen EHBO of kitesafe, testdagen of deelname aan slalom wedstrijdjes op topmateriaal.

 

WDK COMPETITIECLUB

Als sportclub vinden wij deelname aan competitie niet onbelangrijk. Als dank voor jullie engagement en vertegenwoordiging van onze club op het hoogste Belgische niveau betalen wij met plezier de inschrijfgelden terug van Windekind atleten die gedurende het competitiejaar een podiumplaats scoren.

bottom of page