20210822-DSC_5798.jpg

TARIEVEN 2022

 

BETAAL JE LIDGELD VOOR 1 MAART 2022 EN PROFITEER VAN EEN EXTRA VOORDEEL VAN 15 EURO (ENKEL OP INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP, JEUGDLID EN DUOLID). DEZE KORTING WORDT AUTOMATISCH IN MINDERING GEBRACHT VAN DE TARIEVEN HIERONDER.

 

INDIVIDUEEL LIDMAATSCHAP: 135 EURO

Betaling voor 1 maart 2022 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 150 EURO vanaf 1 maart)

JEUGDLID (-21 JAAR): 70 EURO

Betaling voor 1 maart 2022 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 85 EURO vanaf 1 maart)

 

DUOLID (2 personen op zelfde adres): 185 EURO

Betaling voor 1 maart 2022 via online systeem krijg je 15 EURO korting op de basistarieven (automatisch verrekend, d.w.z. 200 EURO vanaf 1 maart)

EXTRA FAMILIELID BIJ DUOLID: 35 EURO/15 EURO (-8 JAAR)

OVERTUIGD OM LID TE WORDEN?

KLIK HIER VOOR NIEUWE LEDEN EN VOER DE GEGEVENS IN EN BETAAL ONLINE.

CONTROLEER HIER UW GEGEVENS VOOR HERNIEUWING LIDMAATSCHAP EN VERLENG ONLINE JE LIDMAATSCHAP.

img_0801.jpg

EEN ZEE VAN VOORDEEL VOOR WDK LEDEN

MEDEDELING:

Door de COVID19 maatregelen kan het zijn dat er bepaalde van onze ledenvoordelen ook in 2021 (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. Wij danken jullie voor jullie begrip! 

WDK FUN CARD 

Een WKD Fun Card (30 euro) geeft leden recht op 10 huurbeurten van 1.15u voor gebruik van onze supboards, surfboards en wetsuits. Je betaalt dus slechts 3 euro per beurt. Deze kaarten geven ons de mogelijkheid om het clubmateriaal regelmatiger te updaten en in topconditie te houden. Meer info en voorwaarden op onze website of op locatie. 

 

 JULI EN AUGUSTUS: 62 DAGEN ACTIE

In de zomermaanden juli en augustus gee onze surfclub volle gas! Onze leden kunnen dan dagelijks pro teren van een eclectische mix aan georganiseerde watersport- en strandactiviteiten voor jong en oud. Beachvolleybaltornooitjes, windsurfclinics, SUP tochten, testevents, yoga on the beach, giant SUP races, powerkite initiaties, descentes zijn slechts een greep van wat wij voor deze zomer voor onze leden in petto hebben. Al onze leden krijgen in de zomermaanden een wekelijkse nieuwsbrief in de digitale brievenbus met daarin een overzicht van onze activiteiten.

 

BARKORTING

Leden van Surfclub Windekind krijgen 20% korting op de volledige menukaart in onze clubbar. Leden kunnen eveneens geld storten op hun barrekening en snel en betalen met hun badge. Deze barkorting is uiteraard strikt persoonlijk en kan niet worden doorgegeven aan familieleden en vrienden die geen lid zijn!

 

WDK RESCUE STAND-BY

Onze club voorziet een eigen reddingsvaartuig stand-by tijdens de uren dat de beachmaster actief is. Deze rescue wordt in de maanden juli & augustus bijgestaan door de IKWV redders met een bootteam op zee (dagelijks van 10u30 tot 18u30).

 

VERZEKERING

Al onze leden zijn aangesloten bij Wind & Watersport Vlaanderen en genieten daardoor van een kwalitatieve sportverzekering (Ongevallen en BA). Een korte inhoud van de polis kan je HIER terugvinden 

 

WDK DINNERPARTIES

In het seizoen organiseert onze club op regelmatige basis voordelige diner parties. De perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Data en thema’s worden gecommuniceerd via de nieuwsbrieven en de facebook pagina.

 

365 DAGEN TOEGANG

Leden hebben met hun badge dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang toegang tot de opslagruimte, compressor voor kites, water voor afspoelen materiaal, kleedkamers, douches en toiletten van onze surfclub. Wij adviseren al onze leden om nooit helemaal alleen op het water te gaan.

 

WDK LEDENZONE

Wij voorzien van mei tot oktober een zone op het strand waar leden vrij gebruik kunnen maken van parasols, windschermen, strandstoelen, strandspeelgoed en klein sportmateriaal zoals bodyboards, volleybal, padel, . . .

 

WDK EVENTS

Ook doorheen het jaar organiseert onze club tal van events waar onze leden voordeel uit halen. Clinics, bijscholingen EHBO of kitesafe, testdagen of deelname aan slalomwedstrijdjes op topmateriaal.

 

WDK COMPETITIECLUB

Als sportclub vinden wij deelname aan competitie niet onbelangrijk. Als dank voor jullie engagement en vertegenwoordiging van onze club op het hoogste Belgische niveau betalen wij met plezier de inschrijfgelden terug van Windekind atleten die gedurende het competitiejaar een podiumplaats scoren.