ONZE LOCATIE

Adres: Zuidenwindhelling 1

8670 Oostduinkerke (Groenendijk)

Phone: +32 (0)58 23 19 19

Email:  info@surfclub-windekind.be

OPENINGSUREN

SURFERSBAR

oktober tot met maart:

zaterdag en zondag vanaf 13u.

april tot en met september:

woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13u.

zaterdag en zondag vanaf 11u.

juli en augustus:

dagelijks vanaf 10u.

 

VERHUURCENTER

april tot en met september:

maandag en dinsdag gesloten 

woensdag, donderdag en vrijdag: 13u -18u

zaterdag en zondag:  11u-18u

In juli en augustus elke dag open van 10u tot 18u

HELP
ABONNEER OP DE WDK NIEUWSBRIEF
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 by Surfclub Windekind vzw.

ONZE PARTNERS

 

 

SAMEN STERK!

Het is mede dankzij de steun van onze partners dat we verschil kunnen maken. Wij danken oprecht iedere iedere organisatie, bedrijf of bestuur die ooit mee zijn of haar schouders heeft gezet onder onze sportclub.

 

GEMEENTE KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!

ROBERTO RICCI DESIGNS

Veel surfers kennen het merk RRD maar minder kennen Roberto Ricci, de man achter het merk. Roberto is een energetisch en gepassioneerde Italiaan uit Toscanië die er in twintig jaar tijd in slaagde Roberto Ricci Designs of kortweg RRD uit te bouwen tot één van de meest complete en internationaal gerenommeerde surfmerken. Tijdens de wilde jaren tachtig, ook wel de ‘golden age of windsurfing’ genoemd, genoot de Italiaan ten volle van alle geneugten des levens als professioneel windsurfer, boardshaper en beach bum. Een uitslaande brand in zijn shape atelier dat bijna ook het aanpalende ouderlijke huis in de as legde was een tipping-point voor Roberto. De daaropvolgende dag begon hij ‘serieus’ aan de uitbouw van RRD zoals we het vandaag kennen.

De brand ID steunt op een ludieke samenstelling ‘perf-romance, oftewel waar schoonheid en performantie elkaar tegenkomen. Een succesvolle cocktail blijkt na 20 jaar van gestage maar consistente groei in de sector. Bovendien mogen ze zichzelf vandaag ook het meest complete merk in business noemen die zowel windsurfers, suppers, kitesurfers als golfsurfers van kop tot teen kan voorzien van hardware en accessoires om hun favoriete sport uit te oefenen.

Het is dan ook niet zonder trots dat wij mogen aankondigen dat Surfclub Windekind sinds 2015 officieel is gaan samenwerken met RRD. Concreet wil dat zeggen dat wij de komende jaren samen gaan investeren in een variëteit aan surfmateriaal om ledenactiviteiten, verhuring en events te organiseren gelinkt aan het merk.

ARDOPLANT

Ardoplant, uw plantenexpert! De locatie voor planten en decoratie voor huis en tuin en huisleverancier van al het groen aan Surfclub Windekind!

CORONA EXTRA

Corona, het perfecte zomerbier en het officiële bier van de WSL (World Surfing League).

ROTORGROUP

Als communicatie- en ontwerpbureau bouwt Rotor Group mee aan uw marketingstrategie op maat. Ons team - met competenties in verschillende disciplines - houdt ervan om grensverleggende concepten uit te werken zodat u uw voorsprong behoudt op een snel veranderende markt.

Een nieuwe huisstijl, een intelligente website, een fotoshoot of een mediacampagne, maar ook een display, een beursstand of de inrichting van uw showroom… Rotor Group stemt elke opdracht af op het DNA van uw bedrijf.

Rotor Group doet meer voor u dan de voorstelling van het conceptuele idee. Met productie faciliteiten in eigen huis onderscheiden wij ons van het traditionele reclamebureau. In het atelier spelen onze projectverantwoordelijken zeer kort op de bal. Van het uitwerken van prototypes en testopstellingen tot en met volledig uitgewerkte projecten.

www.rotorgroup.be